De ce sa mergi la un atelier specializat pentru bijuteriile tale?

De ce sa mergi la un atelier specializat pentru bijuteriile tale?

De ce sunt bijuteriile atat de importante?

Bijuteriile sunt mai mult decat simple podoabe, ne reprezinta, ne definesc personalitatea, transmit mesaje celorlalti, ne atasam de ele si ne dorim sa fie “acel ceva” care sa ne scoata din anonimat.

De ce este de preferat sa apelam la un atelier specializat in crearea de bijuterii, cand avem varianta mai simpla a cumparatului direct din magazin? Pentru ca bijuteriile “de serie” sunt precum uniformele, au fost facute sa fie purtate de oricine, pot fi potrivite intr-un anume context, dar cu siguranta, nu vor fi expresia noastra.

Intai de toate, le purtam pentru noi, pentru a marca momente speciale din viata, cum ar fi nasterea, botezul, casatoria sau aniversari, apoi le oferim celor dragi, asadar stilul, forma si marimea ar trebui sa fie potrivite fiecarei persoane, nu sa fie obiecte, fie ele si pretioase, alese la intamplare. Fiind, practic, prelungiri ale corpului nostru, ele sunt nota finala a infatisarii fiecarui purtator, iar in alegerea lor este important sa tinem cont de forma fetei, a gatului, a bratelor sau a mainilor, de nuanta pielii, culoarea ochilor, forma si lungimea coafurii, pentru a adauga un plus de stralucire tinutelor noastre, a pune in valoare calitati si, eventual, a distrage atentia de la posibile aspecte care nu ne avantajeaza. Pe langa toate aceste calitati, bijuteriile trebuie sa aiba pretul corect, ceea ce este mai usor de obtinut intrand in contact direct cu cei care le concep si le executa, eliminand astfel intermediarii. Desigur, nici satisfactia participarii active la alegerea modelului, a pietrei pretioase sau poate a obtinerii unui obiect nou prin transformarea unuia vechi, cu valoare sentimentala, nu este de neglijat!

  Oricare ar fi stilul cautat, modelul sau dimensiunea, o vizita la atelierul nostru de bijuterii din Bucuresti Sector 6 va poate oferi solutia pentru a obtine bijuteria dorita sau macar va poate inspira pentru alegerile viitoare. Portofoliul de care dispunem contine o gama foarte larga de modele care se pot adapta in functie de dorintele si necesitatile fiecarui client.

Cum va putem ajuta?

Fie ca solicitati detalii prin telefon, e-mail sau direct, la atelier, ne vom stradui sa raspundem la intrebari. Ne dorim sa furnizam informatia corecta, sa acordam atentie detaliilor, sa cerem feedback, deoarece facem cu pasiune munca noastra, tinem la calitatea fiecarei bijuterii lucrate si intelegem importanta ei in viata personala si sociala a fiecaruia dintre dumneavoastra.


Echipa Atelierul de Bijuterii Cristian Bunda 2000 Bucuresti

Sunteti aici pentru ca ati cautat:

Atelier de bijuterii sector 6 Bucuresti

Bijuterie sector 6 Bucuresti

Reparatii bijuterii sector 6 Bucuresti

Personalizare bijuterii sector 6 Bucuresti